דאגה מחשיפת טכנולוגיות מתקדמות: איראן טוענת כי פצצות "מפצחי בונקרים" וטילי שיוט שלא התפוצצו נמצאים באתרי גרעין שהותקפו
איראן טענה כי פצצות וטילים אמריקאים שלא התפוצצו נותרו במתקני הגרעין שלה, מה שעורר דאגה עולמית מחודשת בנוגע לבדיקות גרעיניות, אבטחת נשק וחשיפת טכנולוגיה צבאית מתקדמת. שר החוץ האיראני, עבאס ארא'צ'י, חשף כי כלי נשק אלה שוגרו על ידי ארצות הברית במהלך השלב האחרון של מלחמת ישראל-איראן בת 12 הימים, כאשר אתרי הגרעין של איראן היו מטרה.
איראן טענה כי פצצות וטילים אמריקאים שלא התפוצצו נותרו במתקני הגרעין שלה, מה שעורר דאגה עולמית מחודשת בנוגע לבדיקות גרעיניות, אבטחת נשק וחשיפה אפשרית של טכנולוגיה צבאית מתקדמת. שר החוץ האיראני, עבאס ארא'צ'י, חשף כי כלי נשק אלה הושלכו על ידי ארצות הברית במהלך השלב האחרון של מלחמת ישראל-איראן בת 12 הימים, כאשר אתרי הגרעין של איראן היו מטרה.
בפרק של DNA היום, ראול סינה, העורך הראשי של Zee News, ערך ניתוח מפורט של טענות איראן, התגובה הבינלאומית והחששות הגוברים בוושינגטון ובתל אביב מפני שימוש לרעה אפשרי בטכנולוגיית נשק אמריקאית מתקדמת.


