ה”פרוטוקולים של זקני צה”ל” – דעה!
ה”פרוטוקולים של זקני צה”ל” עם הקלישאה האנטישמית על יהודים רוצחי תינוקות (רק איפה שומרים את הדם למצות עד פסח?), היא לא מקרית. היא מתוכננת קרה ואכזרית. ומאחוריה עומדת תוכנית סדורה.
אולמרט, בוגי יעלון, חלוץ ואהוד ברק כל אחד באמירותיו שותפים לה.
יאיר גולן האיש והתופעה הפוליטית ובעיקר עדר תומכיו, הם כאן כדי להישאר, ולכן כדאי להקדיש דקותיים – לתופעה ולמניעיה.
החבורה הזו, בגיבוי מדינות אירופה, וכנראה גם הכסף שלהן, מנהלים את “קרב מצדה” על הרעיון האידאולוגי, שהעניק להם את ההצדקה שנוכחותם בהנהגה חיונית.
שלושים שנה הדגל האידאולוגי שלהם היה רעיון השלום באמצעות מדינה פלשתינאית לצד ישראל כולל בעזה. ביחד עם מדינות ערב המתונות. זה הביא כסף, קשרים בינלאומיים, כבוד וגם משמעות.
הרעיון הזה קרס סופית בחברה הישראלית ב 7.10, וטקס הקבורה שלו אמור להתרחש בימים הקרובים, עם הסתערותם של חמש אוגדות צה”ליות על מרחבי עזה, להשמיד ולגרוס אותה אידאולוגית ופיזית.
הדרך היחידה להציל ממות קליני את הרעיון של שתי מדינות הוא לעצור את התמרון, ולהגיע להסכם במסגרתו העזתים נשארים (כולל החמאס) בפיקוח איזה קצין מבחן ערבי נחמד ממצרים והאמירויות.
בזמנו ניסו ביידן והאריס עם הפרוגרסיבים הדמוקרטים והכסף של USaid, לבלום את השמדת עזה ולשמר את הרעיון. החלום שלהם נחל תבוסה לטארמפ ותוכניתו להגר מיליון וחצי עזתים החוצה.
בלית ברירה חזרו האירופים עם האיחוד הכושל שלהם להוביל את חזית המאבק, לנסות ולהציל את “המדינה הפלשתינאית” הגוועת.
האמירות הבוטות על “רצח עם” , “פשעי מלחמה” , “רצח תינוקות” והרעבה – הם נסיון (כושל) וחסר אחריות של זקני צה”ל לייצר פרוטוקול אנטישמי מודל 2025 שיפליל בינלאומית ודיפלומטית את הממשלה הזו, בתקווה שיצליחו איפה שביידן נכשל עם האג.
גם הנסיון שלהם יכשל מול המוטיבציות שמפגין רוב מכריע של העם בתמרון. אבל גולן ו 20% החסידים שלו ימשיכו לזנב ולהכשיל את הנצחון.
קרדיט: ערוץ הטלגרם שלמה פילבר Shlomo Filber קרדיט לתמונות: רשתות חברתיות